Over ons

Recycle the e-waste of tomorrow
with our technology of the future

Technologische ontwikkelingen brengen ons veel welvaart, maar zadelen ons tegelijkertijd op met een gigantisch afvalprobleem. Want terwijl we steeds sneller nieuwe elektronische producten kopen, hebben we moeite het elektronisch afval op een goede manier te verwerken.

Te veel e-waste eindigt daarvoor op afvalbergen en in verbrandingsovens, waarbij schadelijke stoffen in de lucht, de bodem en het grondwater terechtkomen. Daarmee bedreigt het afval ons welzijn en het milieu. Bovendien zorgt deze onvolledige vernietiging ervoor dat informatie op onze afgedankte producten te achterhalen blijft. Want ook na het resetten, formatteren of terugzetten naar fabrieksinstellingen blijft er data achter op elektronica.

Wee do it: wij zetten de norm

Elektronica maakt ons leven aangenamer, maar bedreigt ook onze gezondheid omdat we het niet goed verwerken. Wee do it doet het anders: veilige, volledige en milieuvriendelijke verwerking van e-waste. Daarom werken we aan milieuvriendelijke en volledige vernietiging van elektronica én de data daarop. Volgens de strengste emissie- en veiligheidseisen. Daarmee zetten wij de norm voor de verwerking van elektronisch afval.

This is how Wee do it

  • Wij ondernemen maatschappelijk verantwoord en werken zo samen aan een duurzame, veilige en schone wereld zonder e-waste.
  • Alleen samen kunnen we werken aan een betere wereld voor mens, dier en milieu. Daarom zijn we trots op onze partners.
  • We garanderen dat we jouw hardware en de data daarop milieuvriendelijk, veilig en volledig vernietigen. De onafhankelijke certificering verklaart dat onze diensten voldoen aan de hoogste (veiligheids)eisen.

#Over ons