Certificering

Wee do it sustainable and safe – for the planet and your data!”

Wij zorgen voor milieuvriendelijke, veilige en volledige verwerking van elektronisch afval. Daarmee garanderen we ook dat jouw data wordt vernietigd volgens het hoogste veiligheidsniveau. Onze certificering verklaart dat onze diensten voldoen aan de hoogste eisen.

Onze richtlijnen en normen

We werken volgens de strengste richtlijnen en normen en zijn ook onafhankelijk gecertificeerd hiervoor.

  • Zorgvuldig inzamelen en vervoeren: Wee do it is bevoegd om elektronisch afval in te zamelen en te vervoeren. Met de VIHB-registratie garanderen we dat jouw elektronisch afval veilig en zorgvuldig wordt ingezameld.
  • Veilig sorteren en demonteren: Na de inzameling sorteren en demonteren we het elektronisch afval. Dat gebeurt in sociale werkvoorzieningen (Cenelec gecertificeerd) binnen Nederland.
  • Milieuvriendelijk verwerken: Wij verwerken elektronisch afval via thermische decompositie milieuvriendelijk en deskundig, in lijn met de emissie-eisen en het Schone Lucht Akkoord (SLA).
  • Ultieme datavernietiging: We verleggen de grenzen van de bestaande veiligheidsnormering en behalen als enige bedrijf in Europa beschermingsklasse 3 met een “7+” veiligheidsniveau (volgens de DIN66399-norm). We vernietigen jouw data voor de volle 100%.
  • Vernietigingscertificaat: De datavernietiging vindt plaats in eigen beheer. Na het inzamelen en vernietigen van uw elektronica en data ontvangt u van ons een digitaal Wee did IT-vernietigingscertificaat. Dat is uw bewijs dat de aangeboden data volledig en op milieuvriendelijke wijze zijn vernietigd.
  • Privacy-vriendelijk proces: De inzameling en verwerking van elektronisch afval gebeurt uiteraard conform de AVG-richtlijnen.

Jouw e-waste milieuvriendelijk, veilig en volledig verwerkt?

#certificering